‹ Takaisin tuotteisiin

VIERAILIJAKORTTI Basic

Tuotenumero: 6009

Kun yritykseen saapuu ulkopuolinen vierailija, annetaan hänelle yksinkertainen, edullinen ja selkeä Basic-vierailijakortti. Näin vierailevat tähdet erottuvat yrityksen omasta henkilökunnasta.

Vierailijakortti on yleensä juoksevasti numeroitu muovikortti, jolloin pystyt helposti valvomaan luovutettuja kortteja. Vierailija palauttaa kortit kun käynti päättyy ja näin pystyt kierrättämään kortit seuraavalle vierailijalle.

BasicID-tuotteisiin emme suosittele laajoja värialueita tai kuvia, koska DTC-tuotantotekniikka ei ole niiden tuottamiseen parhaiten soveltuva tapa.

Suosituin tietosisältö vierailijakortille:

  • Isäntäyrityksen nimi tai logo
  • Teksti: VIERAILIJA / VISITOR
  • Juokseva numerointi
  • Kortin palauttamiseen ohjaava teksti

Kortin suunta

Vierailijakortti voi olla joko vaaka tai pystysuuntainen. Toimistokäytössä suosituin on pystykortti.

Korttipidikkeet - Vierailijakortin tulee olla näkyvillä!

Suosituin kiinnitystapa vierailijakortille on BASIC-kotelo + nipsu. Kortit voidaan myös lävistää 15x3mm ovaalilävisteellä johon voi kiinnittää nipsun.

Ohessa asiakkaittemme suosimia kiinnitystapoja:

  • BASIC-kotelo: Suomessa valmistettu ja suunniteltu, edullinen ja laadukas korttikotelo.
  • Turvanauha RSC-353: musta, pyöreä (2,5mm), turvakatkolla varustettu kangasnauha on miellyttävä ja turvallinen kaulassa.
  • PROclip: lisäosa esim nauhan kiinnittämiseksi koteloon, jolloin kotelo pysyy suorassa paremmin kuin kiinnitettäessä nauha suoraan kotelossa olevaan kahvaan.
  • Nipsu: alias "Hauenleuka", "Klipsi" on toimistokäyttöön vakiintunut kiinnitystapa; nipsu kiinnittyy suoraan kotelossa olevaan kahvaan ja on helppo kiinnittää esim taskun reunaan.

Olemme ainoa toimija markkinoilla, joka kehittää ja valmistaa mm. ID-korttikoteloita Suomessa. Me uskomme että käyttäjät haluavat ja ansaitsevat laadukkaita tuotteita, edullisesti.

Suosi Suomalaista! Meiltä löydät helposti alan laadukkaimman valikoiman ID-korttien oheistarvikkeita.

Valitse kortin suunta
Lisävalinnat
Valitse määrä