Feedback Oy

FEEDBACK OY – KESTÄVÄ VALINTA
Vuonna 1978 perustettu Feedback Oy on edelläkävijä kulunvalvontatuotteiden teollisessa valmistuksessa ja maahantuonnissa. Olemme erikoistuneet tuottamaan visuaalisia tunnisteita (esim. ID-kortit, nimikyltit, jäsenkortit), RFID-tunnisteita (esim. NEO-RFID-kotelo) sekä niille tarvikkeita. Toimitamme tuotteita sadoille eri toimialoille ja asiakkaille kotimaassa sekä ympäri maailmaa.
Menestyksemme salaisuus on palvelu ja laatu. Kaikki asiakkaat ovat meille tärkeitä. Valjasta osaamisemme ja tuotteemme käyttöösi niin huomaat miksi olemme alamme terävintä kärkeä. Ota yhteyttä!

RFID – SÄÄSTÄ JA KIERRÄTÄ
Valmistamme tuotteita joiden avulla asiakkaamme saavuttavat kustannustehokkaampia ja ekologisempia ratkaisuja henkilöiden etätunnistamiseen. Jo pelkästään RFID tunnisteen kierrättäminen työntekijältä seuraavalle (kertakäyttöisyyden sijasta) tuo yrityksellesi säästöjä kustannuksissa ja pystytte hyödyntämään kestävän kehityksen periaatetta.

MAAHANTUOJA - EDULLINEN
Laaja globaali tehdasverkostomme sekä oma tuotantomme Suomessa mahdollistavat laajan tuotevalikoiman ja edulliset hinnat.

TEOLLINEN VALMISTUS - INNOVOINTI
Olemme  ainoa kulunvalvonta-alan yritys jolla on omat muotit sekä valmistus Suomessa. Valmistusmenetelmänä on pääasiallisesti ruiskuvalu. Raaka-aineina käytämme useimpia yleisiä raakamuovilajeja: PET, PP, PC ym. Tuotekehityksemme lähtökohtana on asiakkailta saamamme palaute ja käyttökokemukset. Niiden pohjalta valmistamme tuotantomuotit kotimaassa.

KIERRÄTYS - EDELLÄKÄVIJÄ
Kotimaisuus, laatu ja ekologisuus ovat arvopohjamme ydintä. Meille on tärkeätä että tuotanto toimii ympäristön suojelemiseen ja kestävään kehitykseen pohjautuen. Uskomme että jokaisella toimialalla tarvitaan aitoja vihreitä tekoja viherpesun sijaan. Vuonna 2020 aloitimme siirtymän perinteisistä raakamuoveista R-PET kierrätysmuoviin.
Tavoitteenamme on korvata kaikki prosessimme perinteiset muovit Suomalaisella kierrätysmuovilla. Kehitämme tuotteitamme niin, että minimoimme niiden haittavaikutukset ympäristölle ja että hiilijalanjälkemme olisi mahdollisimman pieni.


GDPR - LUOTTAMUS
Feedback Oy on turvallinen valinta. Noudatamme EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaisia prosesseja. Tarjoamme käyttöönne osaavan henkilökunnan ja vaatimukset täyttävät käsittelykriteerit, suojauksen, sähköisen tilausportaalin sekä salatun FILR tiedonsiirtopalvelun suuremmille datamäärille. Näin suojaamme arvokkaat tietonne jatkuvasti kasvavilta tietoturvariskeiltä.
Valitsemalla Feedback Oy:n toimittajaksenne tiedätte että riskienhallintaan panostetaan. Kehitämme sekä päivitämme toimintaamme jatkuvasti. Haluamme olla luottamuksenne arvoinen.


KATTAVA KOKEMUS JA TYYTYVÄISET ASIAKKAAT - REFERENSSIMME

Olemme erikoistuneet toimittamaan tuotteita ja palveluja mm. kaupungeille, kunnille, hoitolaitoksille, viranomaistahoille, ministeriöille, terveydenhuollon sektorille, valmistavaan teollisuuteen, elintarviketeollisuudelle, yhdistyksille, liitoille sekä sadoille muille tyytyväisille asiakkaillemme, isoille ja pienille. Myös karvaisille ammattilaisille K9 sektorilla! Tiedämme miten tunnistamiseen liittyvät eri vaiheet pitää toteuttaa niin että asiakkaanamme saatte juuri teille sopivan ratkaisun kustannustehokkaasti.

 

DOKUMENTIT
Lue tästä Toimitusehdot
Lue tästä Tietosuojaseloste