Menestyksemme salaisuus on palvelu ja laatu.

Korttikotelot ja muovitaskut

ID-korttikotelot, korttien suojakotelot, tunnistekotelot, muovitaskut ja hihakotelot kulkuluville nyt edullisesti ja nopeasti! Oman maahantuontimme ansiota pystymme pitämään hinnat edullisina

Meiltä löydät edulliset ja laadukkaat korttikotelot, muovitaskut sekä kortikotelot erikoisempiinkin käyttötarkoituksiin: paksut, viidellekin kortille tarkoitetut kotelot, kaksipuoliset korttikotelot  ja RFID-tunnistimella varustetut korttikotelot sekä paljon muitakin malleja. Jos et heti löydä valikomastamme tarpeeseesi sopivaa, ota yhteyttä niin etsitään sellaiset!

Tuotesuunnitteluosastomme kuuntelee tarkasti käyttäjien mielipiteitä tuotteiden toimivuudesta ja käyttää tätä tietoa pohjana muutoksien ja uusien tuotteiden suunnittelulle. Materiaalivalinnat, käyttötestaus ja visuaalinen suunnittelu takaavat sen että tuotteemme toimivat paremmin kuin kilpailevat tuotteet.

Suunnittelemiemme tuotteiden valmistus tapahtuu Suomessa, omilla työkaluillamme, joten koko prosessi on helposti hallittavissa ja työ on erittäin laadukasta.