Menestyksemme salaisuus on palvelu ja laatu.

Kulkukorttikotelo, ID-korttikotelo, suojakotelo, muovitasku.

 

VAIN MEILTÄ: KOTIMAISET 100% KIERRÄTYSMUOVISET KULKUKORTTIKOTELOT - HANKI NYT AIDOT LÄHITUOTTEET!

Olemme ID-korttitarvikkeiden vanhin maahantuoja ja ainoa Suomessa toimiva teolllinen valmistaja.  Olemme rakentaneet määrätietoista kestävän kehityksen strategiaa jo vuosia; teollisena valmistajana ja alamme edelläkävijänä haluamme olla referenssiyritys puhuttaessa kestävästä kehityksestä kulunvalvontatuotteissa. Ekologisuus huomioidaan kaikissa päätöksissämme ja toiminnassamme: ohjaavia periaatteitamme ovat sosiaalisen vastuun ja taloudellisen onnistumisen lisäksi ympäristönsuojelu.

Tasalaatuinen raaka-aine ja tasokas tuotantoprosessi takaavat laadukkaan lopputuotteen. Kierrätysmuovimateriaalimme on luokiteltu elintarvikekontaktikelpoiseksi Euroopan Elintarviketurvallisuus-viraston (EFSA) hyväksynnällä. NEO-eco tuotteet ovat myös kestävämpiä kuin perinteiset esim. polykarbonaatista valmistetut kulkukorttikorttikotelot. NEO-eco tuotteet on valmistettu laatujärjestelmän kontrollin mukaisesti, joka täyttää ISO 9001:2015 vaatimukset ja on sertifioitu Bureau Veritas Certificationin toimesta.

Tuotesuunnitteluosastomme kuuntelee tarkasti käyttäjien mielipiteitä tuotteiden toimivuudesta ja käyttää tätä tietoa pohjana muutoksien ja uusien tuotteiden suunnittelulle. Materiaalivalinnat, käyttötestaus ja visuaalinen suunnittelu takaavat sen että tuotteemme toimivat paremmin kuin kilpailevat tuotteet. Suunnittelemiemme tuotteiden valmistus tapahtuu Suomessa, omilla työkaluillamme, joten koko prosessi on helposti hallittavissa ja työ on erittäin laadukasta.

NEO-eco kotelot ovat kestäviä ja tehty pitkäaikaiseen käyttöön. Elinkaarensa lopuksi voit toimittaa vanhat NEO-eco kotelot meille niin me kierrätämme ne ja näin sama raaka-aine päätyy taas uusiksi tuotteiksi. Työllistämme samalla monia alan osaajia. Koko tuotantoketjumme on suomalainen: tuotesuunnittelu, design / muottien suunnittelu ja valmistus / kierrätysmuovimateriaalin valmistaminen / puristustyö.

Olemme myös maahantuoja ID-korttitarvikkeille. Meiltä löydät edulliset ja laadukkaat korttikotelot, muovitaskut sekä kortikotelot erikoisempiinkin käyttötarkoituksiin: paksut, viidellekin kortille tarkoitetut kotelot, kaksipuoliset korttikotelot  ja RFID-tunnistimella varustetut korttikotelot sekä paljon muitakin malleja. Jos et heti löydä valikomastamme tarpeeseesi sopivaa, ota yhteyttä niin etsitään sellaiset!