Menestyksemme salaisuus on palvelu ja laatu.

Valitse Kotimainen  ja Luotettava Kaulanauhatoimittaja – Feedback Oy

Sublimaatiopainetut Kaulanauhat – Täysväripainatus
Etsitkö kaulanauhaa, joka todella erottuu joukosta? Haluatko luotettavaa laatua? Feedback Oy:n sublimaatiokaulanauhat tarjoavat huippulaadukkaan, täysvärinä tehdyn painatuksen ja laajat muokkausmahdollisuudet. Nauhojemme pohjaväri on valkoinen, mikä tarkoittaa, että kaikki värit - myös haluamasi pohjaväri - ovat painatuksen tulosta. Korkealaatuinen polyesteri sekä ekologinen rPET materiaalimme takaavat täydellisen tulostusjäljen. Luo sublimaatiokaulanauhoillamme ainutlaatuinen ja huomiotaherättävä tapa mainostaa brändiäsi, tiimiäsi tai tapahtumaasi.

Painatus ja Painovärit
Neliväriset sublimaatiokaulanauhat valmistetaan aina täysväripainatuksella, eikä nauhan pohjavärillä tai painovärien määrällä ole vaikutusta hintaan. Tarjoamme Pantone®-värisävyjen mukauttamisen lähimpään mahdolliseen sävyyn ilman lisäkuluja. Kannattaa kuitenkin muistaa, että PMS-täsmäystä ei voida saavuttaa täydellisesti sublimaatiotulostuksessa, joka perustuu CMYK-väreihin.

Kestävän kehityksen materiaalit.
Ensimäinen valinta joka eteesi tulee on, ekologisuus. Voit valita joko perinteisen polyesterin tai nykyaikaisen ja kestävän kehityksen mukaisen r-PET-materiaalin. r-PET-muovista (Polyetyleenitereftalaatti) valmistettu kaulanauhamme tarjoaa ympäristöystävällisen vaihtoehdon, yhdistäen kierrätysmateriaalin edut ja laadukkaan tuntuman. Tämä polyesterikaulanauha on tuntumaltaan samankaltainen kuin tavallinen sublimaatiopainettu kaulanauha, mutta erottuu kiiltävämmän pintansa ansiosta. Se on tämän ainutlaatuinen tuotteen ominaisuus, ja tuo lisäarvoa yrityksesi ilmeeseen. Kaulanauha valmistetaan kierrätetyistä PET-muovipulloista tehdyistä muovirakeista, jotka muunnetaan langaksi ja kudotaan kaulanauhamateriaaliksi. Tästä on tullut vuosi vuodelta suositumpi asiakkaidemme keskuudessa, koska yleinen lainsäädäntö sekä EU direktiivit tiukkenevat joka vuosi.

Kiinnikkeet ja kustomointi
Tarjoamme laajan valikoiman muokkausvaihtoehtoja, kuten eri leveyksiä (10, 15, 20mm) ja kiinnitysvaihtoehtoja (leikarikoukku, papukaijaklipsi, hummeriklipsi, avainrengas, nipsu, turvakatko, pikalukko). Suosituin leveys on 15 mm ja papukaijaklipsi on suosituin kiinnitysvaihtoehto ja siksi se sisältyy hintaan.

Aikataulut, Toimitusmäärät ja toimitustavat
Normaali toimitusaikamme on n. viikko oikovedoshyväksynnästä. Kiireelliset tilaukset ovat mahdollisia eli jos tilauksellasi on todella kova kiire, on sublimaatiopainettu täysvärikaulanauha paras valinta. Haluamme tarjota kaiken kokoisille asiakkaillemme mahdollisuuden korkealaatuisiin kaulanauhoihin, joten meiltä saat pienimmillään jopa 100 kpl:een toimituserät. Toimitamme paketin kuriirillamme yrityksesi ovelle ja luovutamme sen kuittaustasi vastaan. Toki voit myös noutaa tuotteet Malmin toimistoltamme sopimuksen mukaan.

Hintapolitiikka
Meillä on yksinkertainen ja edullinen hinnoittelu. Ei aloituskuluja tai käyttöönottomaksuja. Hinta sisältää nauhan turvakatkolla ja papukaijaklipsillä sekä yhden sähköisen oikovedoksen. Meiltä saat aina yritysilmeesi mukaiset kaulanauhat ilman ylimääräisiä kustannuksia, myös uusintatilauksissa.

Tyytyväiset Asiakkaat
Olemme palvelleet asiakkaitamme jo vuodesta 1978. Meillä on vahva luottamussuhde asiakkaisiimme. Meidät tunnetaan työmme laadusta ja kiitosta saamme viikoittain. Haluamme jatkaa samaa rataa ja siksi kehitämme palvelujamme tauotta. Palvelemme Suomen suurimpia tahoja ja yrityksiä sekä lukemattomia pienempiä firmoja. Toimitamme tuotteita myös kansainvälisesti. Liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon ja tilaa jo tänään!