Asiakasportaali

Jotta korttien ja tarvikkeiden tilaaminen olisi asiakkaillemme vaivatonta, kehitimme oman IDport -asiakasportaalin tukemaan korttiliiketoimintaamme.

IDport koostuu monesta eri ominaisuudesta, siihen mm. rakennetaan jokaiselle asiakkaalle asiakaskohtainen käyttöliittymä, jolla asiakkaan toimittama aineisto muuntuu automaattisesti yksilöintiin sopivaksi tilausaineistoksi. Tällöin aineisto on heti tuotantovalmista ja perinteisesti tilauksen valmisteluun käytettyä aikaa säästyy ja korttien tuotanto voidaan aloittaa heti.

IDportissa asiakas voi tarvittaessa myös syöttää tai ladata tilaustiedoston IDportin tilausjärjestelmään. IDport hyväksyy vain sovitun mukaisen tilaustiedoston lähettämisen. Mikäli lähetettävä aineisto on erilainen, järjestelmä ilmoittaa siitä heti käyttäjälle, jotta virhe voidaan korjata.

Ota yhteyttä myyntiimme: p. 010 229 1670 tai tilaus (at) feedback.fi

IDport -asiakasportaali on tarkoitettu sopimusasiakkaillemme.

Tilaaminen on helppoa ja vaivatonta. Tilaaminen onnistuu suoraan selaimestasi, etkä tarvitse mitään apuohjelmia. Selkeät ohjeet opastavat sinua tilauksen eri vaiheissa ja tarvittaessa asiakaspalvelumme auttaa puhelimitse ja sähköpostitse.

Voit valita tilaukseen useita henkilöitä joko yksitellen tai Excel-tiedostosta. Kuvat voit ladata digikuvina suoraan tilauksen yhteyteen ja myöhemmin uusia tilauksen yhden napin painalluksella!