Kuvauspalvelu

Yrityksille suunnattu kuvauspalvelumme on laadukas, nopea ja edullinen tapa hoitaa henkilöstön kuvaus. Ensimäinen ja rajaava kysymys onkin, "millaisen mielikuvan haluat antaa yrityksestäsi?". Kuvaajamme hallitsevat niin perinteiset kuvaustekniikat kuin erikoissovelluksiin tarkoitetut kuvaustavat, esimerkiksi ID-korttituotantoa varten, joissa perinteisen valaisutavan käyttäminen tuottaa kehnon lopputuloksen kortipainossa. Tarjoamme luotettavan tavan tuottaa henkilöstöstä ammattimaiset digikuvat.

Meillä on myös pitkä kokemus ja rautainen ammattitaito tuotekuvaamisesta.

Siinä missä osaamisemme on huippulaatua, samoin on käyttämämme kalustokin. Emme pyri menemään sieltä missä aita on matalin vaan tuotamme viimeisteltyä lopputulosta. Kaikki alkaa kuvaajan silmästä!

Kuvaamme RAW tiedostoina, joten kuvien tarkkuus ei riitä pelkästään ID-korttipainoon vaan pystymme tarjoamaan kuvat moniin eri sovelluksiin. Tarpeen tulle muokkaamme asiakkaalle digikuvat mittojen ja käyttötavan mukaan. Näin asiakkaamme saavat parasta vastinetta rahalleen.

Jos kuvaajamme tilaaminen paikalle ei onnistu, esim. henkilöstön pienen määrän tai aikataulujen vuoksi, studiomme Helsingin Malmilla ottaa henkilöt avosylin vastaan. (Alle 20 henkilön kuvaukseen suosittelemme henkilöitä käymään studiollamme).

Kuvausajat on sovittava ennakkoon asiakaspalvelumme kanssa p. 010 229 1670 tai sähköpostitse tilaus@feedback.fi.
Kuvaustilaan otamme vain yhden kuvattavan kerrallaan. Saatavilla käsidesiä ja maskeja tarvittaessa.

Ota yhteyttä niin kuvataan teidänkin henkilöstönne ammattitaidolla!