Menestyksemme salaisuus on palvelu ja laatu.

Korttien tulostustarvikkeet

KOKENUT JA LUOTETTAVA TOIMIJA JO VUODESTA 1978
Alan pioneeri, Feedback Oy, perustettiin vuonna 1978 ja nyt meidät tunnetaan laadukkaiden muovikorttien ja henkilökorttien valmistuksen sekä muovikorttitulostimien toimittamiseen erikoistuneena yrityksenä. Tuhannet tyytyväiset asiakkaamme ovat kaiken kokoisia yrityksiä; aina pienyrittäjistä ministeriöihin, terveydenhoidon ja julkiselle sektorille saakka. Toimitamme tuotteita rutiinilla ympäri maailmaa.


Meiltä löydät palveluna ammattitasoisen ja luotettavan in-house muovikorttituotannon, jolloin sinun ei tarvitse miettiä oman korttitulostamisen kustannustasoa, henkilötyötunteja eikä GDPR:ään liittyvä haasteita sekä laajan valikoiman muovikorttitulostimia kaikkiin itse tuotettaviin henkilökorttitarpeisiin.


HENKILÖKORTTITULOSTIMET
Tarjoamme valikoiman korttitulostimia johtavilta valmistajilta ympäri maailmaa kuten Magicard, HID Fargo, Zebra. Hintamme ovat kilpailukykyisiä. Mitä ikinä tarvitsetkaan: edullinen hinta, tulostusnopeus, reunasta reunaan -tulostus, korkea resoluutio ja realistinen värintoisto. Tarjolla on edullisia yksipuoleisia tulostimia aina laajempiin tulostinpaketteihin asti – meiltä löytyy ratkaisu kaikkiin tarpeisiin ja budjetteihin.