Yhteystiedot

Vanha Helsingintie 18 B, 3 krs sisäpihalta
00700 Helsinki
010 229 1670
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

 

image description

SIJAINTI JA REITTIOHJEET

Sijaintimme Helsingin Malmilla on vaivattomien yhteyksien varrella. Luoksemme pääsee helposti joko omalla autolla tai julkisilla kulkuneuvoilla. Samasta toimistotalosta löytyvät myös Kuntoutus-Karppinen Oy, Helsingin Lukkokeskus Oy ja Malmin Autokoulu Oy.

Pyydämme huomioimaan Helsingin kaupungin asemakaavamuutoksen (1.1.2019) johdosta tapahtuneen katuosoitteen muutoksen. Olemme siis samalla paikalla kuin ennenkin, vain kadun nimi on uusi: Vanha Helsingintie 18 B, 3 krs. Löydät ohjeet esim. Helsingin Kaupungin karttapalvelusta: https://kartta.hel.fi/?setlanguage=fi#
Jos käytät navigaatio-ohjelmaa, huomioi tämä: kaikki karttapalvelu-apit ja navigaattorisovellukset eivät päivity automaattisesti joten on riski että päädyt kilometrin sivuun. Kun olet antanut käyttämällesi apille osoitteemme, varmista että se näyttää kohteen samana kuin tässä meidän yhteys-sivullamme. Näin varmistat jouhevan saapumisen toimistollemme.

Juna (I ja K-juna) keskustasta lähtee n 5-10 min välein ja matka Malmille kestää n 13 minuuttia. Nouse junalaiturilta ylikulkusillalle, kävele oikeaa puolta (Vanhaa Helsingintietä) kohti Kehä I:stä n 70-100 m. Kun tulet Malmin Autokoulun ja Pyöräliikkeen kohdalle, olet talomme luona. Tule sisäpihalle, B-rappuun ja kolmas kerros. Alaovi on auki toimistoaikaan.

Jos liikut omalla autolla, löydät talomme vierestä (Malmin Asematien puolelta) 2h parkkikiekkopaikkoja. Jos siinä on täyttä, löytyy 50 metrin päästä (lähempänä rataa) isompi paikoitusalue jossa tilaa on enemmän. Sitten vain tulet puomin kohdalta sisäpihalle, B-rappuun ja kolmas kerros. Alaovi on auki toimistoaikaan.

Huomaathan että paikalla saattaa olla myös karvainen PR-päällikkömme Mr. Samu. Hän on Australianpaimenkoira ja nauttii uusien suhteiden luomisesta. Jos sinulla on koira-allergiaa tai pelkoa, ilmoitathan siitä etukäteen niin Samu tietää pysyä omassa toimistossaan.

Jos olet tavarantoimittaja tai rahti/kuriiripalvelun edustaja, voit jättää auton Malmin Asematie 1:n sisäänkäynnin nostopuomin luo tavaran noudon/tuonnin ajaksi. Jos toimistollamme ei ole ketään paikalla, soitathan numeroon 040-569 5503, kiitos.

Malmin toimiston kuvaus-studio on auki TI, KE ja TO, klo 10-14:00. COVID-19 tartuntaketjun minimoimiseksi pyydämme ottamaan huomioon että kuvausajat on sovittava ennakkoon asiakaspalvelumme kanssa ja kuvaustilassa saa olla vain yksi kuvattava kerrallaan. Tuotantomme toimii täysin normaalisti ja asiakaspalvelumme vastaa puheluihin ja sähköposteihin. Tilaan otetaan yksi kuvattava kerrallaan. Meiltä löytyy käsidesiä ja maskeja tarvittaessa.

Aukioloaikamme:

TOIMISTO: MA-PE klo 09-16:00
STUDIO: TI, KE ja TO, 10-14:00 (MA ja PE suljettu. Kuvausajat sovittava etukäteen).