Yhteystiedot

Vanha Helsingintie 18 B, 3 krs
00700 Helsinki
010 229 1670
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

 

image description

Sijainti ja reittiohjeet

Sijaintimme Helsingin Malmilla on vaivattomien yhteyksien varrella. Luoksemme pääsee helposti joko omalla autolla tai julkisilla kulkuneuvoilla. Samasta toimistotalosta löytyvät myös Kuntoutus-Karppinen Oy, Helsingin Lukkokeskus Oy ja Malmin Autokoulu Oy.

Pyydämme huomioimaan Helsingin kaupungin asemakaavamuutoksen (1.1.2019) johdosta tapahtuneen katuosoitteen muutoksen. Olemme siis samalla paikalla kuin ennenkin, vain kadun nimi on uusi: Vanha Helsingintie 18 B, 3 krs. Löydät ohjeet esim. Helsingin Kaupungin karttapalvelusta: https://kartta.hel.fi/?setlanguage=fi#

Juna (I ja K-juna) keskustasta lähtee n 5-10 min välein ja matka Malmille kestää n 13 minuuttia. Jos liikut omalla autolla, löydät talomme vieressä (Malmin asematie) 2h parkkikiekkopaikkoja.

Jos olet tavarantoimittaja tai rahti/kuriiripalvelun edustaja, voit jättää auton Malmin Asematie 1:n sissäkäyntipuomin luo tavaran noudon/tuonnin ajaksi.

COVID-19 tartuntaketjun minimoimiseksi pidämme Malmin toimiston (sekä studion) käyntiosoitteen suljettuna MA ja PE. Toimisto on auki TI, KE ja TO, klo 10-14:00. Tuotantomme toimii täysin normaalisti ja asiakaspalvelumme vastaa puheluihin ja sähköposteihin. Kuvausajat on sovittava ennakkoon asiakaspalvelumme kanssa. Olemme kiinni heinäkuun ja avaamme ovet taas elokuun ensimäinen päivä, hyvää kesää kaikille!

Aukioloaikamme:

TOIMISTO: TI, KE ja TO,10-14:00 (MA ja PE suljettu)
STUDIO: TI, KE ja TO, 10-14:00 (MA ja PE suljettu. Kuvausajat sovittava etukäteen).