‹ Takaisin tuotteisiin

NEO-eco kulkukorttikotelo

Tuotenumero: 3091

KOTIMAINEN JA YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLINEN KULKUKORTTIKOTELO
- Onhan teilläkin jo siirrytty käyttämään ympäristöystävällistä, kotimaista kulkukorttikoteloa?

Miksi toimisit kuten ennenkin ja valitsisit kaukomaista kuljetetun tuotteen, jonka hiilijalanjälki on jo pelkästään rahdin kautta valtava. Pahimmillaan ne on myös valmistettu OXO-muovista joka pilkkoutuu mikromuoveiksi entistä tehokkaammin ja luonnon kuormitus vain kasvaa. Tällaiset tuotteet ovat ns viherpesua, siksi on tärkeää huomata että esim. "biohajoavat" OXO-tuotteet eivät ole ympäristöystävällinen ratkaisu.


Hanki mieluumin kotitalouksilta kerätystä kierrätysmuovista Suomessa valmistettu NEO-eco kulkukorttikotelo!
Silloin tiedät mitä ostat: aito ja tuotantoprosessiltaan sertifioitu kotimainen lähituote, työllistät suomalaisia etkä hankinnallasi tuo maailmaan yhtään lisää muovijätettä.
Pitkän kehitystyön tuloksena olemme nyt ainoa valmistaja alallamme joka pystyy tarjoamaan näin ekologisen vaihtoehdon.

 

RAKENNE JA VÄRIT
NEO-eco –kotelo on kestävä ja erittäin tyylikäs yhden ID-kortin kulkukorttikotelo.Kotelossa on tukevat kahvat pysty- ja vaakakortteja varten. Kahvoihin voi helposti yhdistää laajan valikoiman markkinoilla olevia kiinnikkeitä kuten nipsuja ja kaulanauhoja.

Tällä hetkellä valmistamme NEO-eco:a mustana, sinisenä ja punaisena (suosittu visitor-käytössä). Valikoimassa on myös tyylikkäät läpinäkyvät värisävyt:  TRP Vihreä, TRP Sininen, TRP Oranssi ja TRP Lime/huomiovärillä (vrt. huomioliivit).

KÄYTTÖVINKKI: monet asiakkaamme käyttävät NEO-eco kotelon värejä hyödyksi myös henkilöiden/ammattiryhmien tehokkaampaan visuaaliseen tunnistamiseen värin avulla. Kun koteloon yhdistää samanvärisen kaulanauhan on tunnistus
entistä helpompaa.

PUNAINEN     = vierailijat
TRP SININEN     =  väliaikainen  tms
TRP ORANSSI     = ulkopuoliset toimijat/kumppanit
TRP VIHREÄ     = vakituiset
TRP LIME     = kriittiset toiminnotMATERIAALI ON MYÖS ELINTARVIKEKONTAKTIKELPOINEN
Tasalaatuinen, kotimainen raaka-aine ja tasokas tuotantoprosessi takaavat laadukkaan lopputuotteen. Materiaali on luokiteltu elintarvikekontaktikelpoiseksi Euroopan Elintarviketurvallisuus-viraston (EFSA) hyväksynnällä. Tuote on myös kestävämpi kuin perinteinen esim. polykarbonaatista valmistettu korttikotelo. Tuotteet on valmistettu laatujärjestelmän kontrollin mukaisesti, joka täyttää ISO 9001:2015 vaatimukset ja on sertifioitu Bureau Veritas Certificationin toimesta.

 

KIERRATYSTÄ MYÖS RFID-APLIKAATIOISSA
NEO-eco -kotelo soveltuu myös langattomaan kulunvalvontaan (RFID): kotelorungossa oleviin syvennyksiin voit asentaa RFID-tagin jolloin ekologisuuden ja kiertotalouden osuus vain kertautuu; kotelon voi luovuttaa seuraavalle haltijalle tarvitsematta tuottaa uutta RFID-muovikorttia. (Kansi ja Pehmuste saatavilla erikseen).

 

HÄLYTTÄÄ METALLINILMAISIMISSA
NEO-eco voidaan tarvittaessa varustaa rungon sisäisellä metallimodulilla jolloin se on erinomainen tuote myös teollisuuden vaativaan käyttöön, kun on tarve estää kalliiden tuotantolaitteiden rikkoutuminen hälyttämällä vahingollisten vierasosien pääsystä tuotantolinjalle.

Käyttökohteita ja sovelluksia on kaikilla teollisuuden aloilla missä on ilmaistava raaka-aineessa tai tuotteessa olevat haitalliset ja vahinkoa aiheuttavat muovikappaleet. Tällaisia aloja ovat mm. elintarvike-, lääke-, kemian- ja tekstiiliala sekä voimalaitokset, selluteollisuus, murskaamot ja muut alat joissa materiaalivuo tai prosessikuljettimet pitää pysäyttää heti kun haitallista materiaalia on havaittu.

 

MIKSI KANNATTAA VALITA EKOLOGISIN VAIHTOEHTO?
NEO-eco kotelot ovat kestäviä ja tehty pitkäaikaiseen käyttöön. Elinkaarensa lopuksi voit toimittaa vanhat NEO-eco kotelot meille niin me kierrätämme ne ja näin sama raaka-aine päätyy taas uusiksi tuotteiksi. Työllistämme monia alan osaajia. Koko tuotantoketjumme on suomalainen: tuotesuunnittelu, design / muottien suunnittelu ja valmistus / kierrätysmuovimateriaalin valmistaminen / puristustyö.

 
Kun asiakkaamme hyödyntää kierrätysmuovisia tuotteitamme on tuotteen elinkaari pidempi. Emme käytä ollenkaan neitseellistä muovia ts. emme luo maailmaan uutta muovia. Tuotteen pienempi hiilijalanjälki tuo asiakkaalle myös brändi- ja imagohyötyjä. Lisäksi raaka-aineella on parempi toimitusvarmuus, koska se ei ole niin vahvasti sidottu öljyn hintaheilahteluihin. Tuotteemme avaa asiakkaillemme mahdollisuuden nostaa yrityksessään kierrätysastetta ja kierrätykseen liittyvien lain velvoitteiden täyttymistä. Kyseessä on yhteinen arvovalintamme.

Tuotteen väri Valitse määrä