‹ Takaisin tuotteisiin
Uutuus!

NEO-eco korttikotelo

Tuotenumero: 3091

NEO-eco – PUHTAAMMAN MAAILMAN PUOLESTA
Uusi, 100%:sti Suomalaisesta kierrätysmuovista (rPET) valmistettu NEO-eco –korttikotelo, yhdelle luottokortin kokoiselle kortille. NEO-eco –kotelo on kestävä ja erittäin tyylikäs.

Kotelossa on tukevat kahvat pysty- ja vaakakortteja varten. Kahvoihin voi helposti yhdistää laajan valikoiman markkinoilla olevia kiinnikkeitä kuten nipsuja ja kaulanauhoja. Koteloa saa myös saa myös laadukkaalla Feedback-tarraneulalla varustettuna.

VÄRIT
Tällä hetkellä valmistamme NEO-eco:a Mustana, Sinisenä ja Punaisena (suosittu visitor-käytössä). Valikoimassa on myös tyylikkäät läpinäkyvät värisävyt:  TRP Vihreä, TRP Sininen, TRP Oranssi ja TRP Lime/huomiovärillä (vrt. huomioliivit).

KÄYTTÖVINKKI: monet asiakkaamme käyttävät NEO-eco kotelon värejä hyödyksi myös henkilöiden/ammattiryhmien tehokkaampaan visuaaliseen tunnistamiseen värin avulla. Kun koteloon yhdistää samanvärisen kaulanauhan on tunnistus
entistä helpompaa.

PUNAINEN     = vierailijat
TRP SININEN     =  väliaikainen  tms
TRP ORANSSI     = ulkopuoliset toimijat/kumppanit
TRP VIHREÄ     = vakituiset
TRP LIME     = kriittiset toiminnot

MATERIAALI
Tasalaatuinen, kotimainen raaka-aine ja tasokas tuotantoprosessi takaavat laadukkaan lopputuotteen. Materiaali on luokiteltu elintarvikekontaktikelpoiseksi Euroopan Elintarviketurvallisuus-viraston (EFSA) hyväksynnällä. Tuote on myös kestävämpi kuin perinteinen esim. polykarbonaatista valmistettu korttikotelo. Tuotteet on valmistettu laatujärjestelmän kontrollin mukaisesti, joka täyttää ISO 9001:2015 vaatimukset ja on sertifioitu Bureau Veritas Certificationin toimesta.

RFID
NEO-eco -kotelo soveltuu myös langattomaan kulunvalvontaan (RFID): kotelorungossa oleviin syvennyksiin voit asentaa RFID-tagin jolloin ekologisuuden ja kiertotalouden osuus vain kertautuu; kotelon voi luovuttaa seuraavalle haltijalle tarvitsematta tuottaa uutta RFID-muovikorttia. (Kansi ja Pehmuste saatavilla erikseen).


MIKSI KANNATTAA VALITA EKOLOGISIN VAIHTOEHTO?

NEO-eco kotelot ovat kestäviä ja tehty pitkäaikaiseen käyttöön. Elinkaarensa lopuksi voit toimittaa vanhat NEO-eco kotelot meille niin me kierrätämme ne ja näin sama raaka-aine päätyy taas uusiksi tuotteiksi.
Työllistämme monia alan osaajia. Koko tuotantoketjumme on suomalainen: tuotesuunnittelu, design / muottien suunnittelu ja valmistus / kierrätysmuovimateriaalin valmistaminen / puristustyö.

 
Kun asiakkaamme hyödyntää kierrätysmuovisia tuotteitamme on tuotteen elinkaari pidempi. Emme käytä ollenkaan neitseellistä muovia ts. emme luo maailmaan uutta muovia.
Tuotteen pienempi hiilijalanjälki tuo asiakkaalle myös brändi- ja imagohyötyjä.

Lisäksi raaka-aineella on parempi toimitusvarmuus, koska se ei ole niin vahvasti sidottu öljyn hintaheilahteluihin.

Tuotteemme avaa asiakkaillemme mahdollisuuden nostaa yrityksessään kierrätysastetta ja kierrätykseen liittyvien lain velvoitteiden täyttymistä. Kyseessä on yhteinen arvovalintamme.

Tuotteen väri Valitse määrä