‹ Takaisin tuotteisiin
Uutuus!

NEO-eco kulkukorttikotelo

Tuotenumero: 3091

KOTIMAINEN JA YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLINEN KULKUKORTTIKOTELO: NEOeco

NEOeco henkilökorttipidike suunniteltu yhdelle luottokortin kokoiselle ID/kulkukortille. Pidikkeemme on erittäin kestävä ja tyylikäs. Se on varustettu kahvoilla sekä pysty- että vaakakortteja varten. Kahvoihin voi helposti yhdistää laajan valikoiman markkinoilla olevia kiinnikkeitä kuten nipsuja ja kaulanauhoja.

Jos käytät esim palloketjua pidikkeen kanssa, onnistuu se helposti hyödyntämällä valmistamaamme PROclip-adapteria, jolloin kotelo “liukuu” palloketjussa vapaasti.

NEO-eco -pidikkeen laajan värivalikoiman ansiosta voit hyödyntää niitä kätevästi myös eri kulkuoikeusryhmien nopeaan visuaaliseen tunnistamiseen. Kun koteloon yhdistää myös samanvärisen kaulanauhan, on tunnistaminen entistäkin helpompaa.

Lataa tästä PDF-esite!

 

OMINAISUUDET:

 • Ainoa kotimainen lähituote markkinoilla.
 • Ei luo uutta muovia maailmaan.
 • Erittäin kestävä ja pitkäikäinen.
 • Aidosti ekologinen, voidaan palauttaa materiaalikiertoon
 • uusiksi tuotteiksi.
 • Elintarvikekontaktikelpoiseksi luokiteltu (EFSA).
 • Laadukas suunnittelu; kortit pysyvät hyvin paikoillaan.
 • Voidaan käyttää pystykorteille sekä vaakakorteille.
 • Viimeistely huippuluokkaa; miellyttävä käyttötuntuma.

 

VALMISTUS & MATERIAALI:

 • Valmistetaan Suomessa, kotimaisesta kierrätyspullomuovista.
 • Ei sisällä neitseellistä muovia.
 • Valmistettu laatujärjestelmän kontrollin mukaisesti, joka täyttää ISO 9001:2015 vaatimukset ja on sertifioitu Bureau Veritas Certificationin toimesta.

VÄRIT:

Musta, Metsänvihreä (tulossa), Sininen, punainen, frosted (tulossa), TRP Lime, TRP VIhreä, TRP Sininen ja TRP Oranssi.
Yhden tehdaspakkauksen koko: 100 kpl/pss
Suosittelemme irtopakkaamista pahvilaatikkoon, muovijätteen vähentämiseksi.MATERIAALI ON MYÖS ELINTARVIKEKONTAKTIKELPOINEN
Tasalaatuinen, kotimainen raaka-aine ja tasokas tuotantoprosessi takaavat laadukkaan lopputuotteen. Materiaali on luokiteltu elintarvikekontaktikelpoiseksi Euroopan Elintarviketurvallisuus-viraston (EFSA) hyväksynnällä. Tuote on myös kestävämpi kuin perinteinen esim. polykarbonaatista valmistettu korttikotelo. Tuotteet on valmistettu laatujärjestelmän kontrollin mukaisesti, joka täyttää ISO 9001:2015 vaatimukset ja on sertifioitu Bureau Veritas Certificationin toimesta.

 

KIERRATYSTÄ MYÖS RFID-APLIKAATIOISSA
Tarvittaessa NEO-eco soveltuu myös langattomaan kulunvalvontaan (RFID). Kortin alla, kotelorungossa oleviin syvennyksiin voit asentaa RFID-nappitagin jolloin ekologisuuden ja kiertotalouden osuus kertautuu kun voit luovuttaa kotelon seuraavalle käyttäjälle tarvitsematta tuottaa uutta “kertakäyttöistä” etäkorttia. (Kansi ja pehmuste saatavilla erikseen). Vähennät tuotekulutusta yrityksessäsi ja säästät kuluissa tuntuvasti.

 

HÄLYTTÄÄ METALLINILMAISIMISSA
NEO-eco voidaan tarvittaessa varustaa rungon sisäisellä metallimodulilla jolloin se on erinomainen tuote myös teollisuuden vaativaan käyttöön, kun on tarve estää kalliiden tuotantolaitteiden rikkoutuminen hälyttämällä vahingollisten vierasosien pääsystä tuotantolinjalle.

Käyttökohteita ja sovelluksia on kaikilla teollisuuden aloilla missä on ilmaistava raaka-aineessa tai tuotteessa olevat haitalliset ja vahinkoa aiheuttavat muovikappaleet. Tällaisia aloja ovat mm. elintarvike-, lääke-, kemian- ja tekstiiliala sekä voimalaitokset, selluteollisuus, murskaamot ja muut alat joissa materiaalivuo tai prosessikuljettimet pitää pysäyttää heti kun haitallista materiaalia on havaittu.

 

VÄLTÄ VIHERPESUA!
Miksi toimisit kuten ennenkin ja valitsisit kaukomaista kuljetetun tuotteen, jonka hiilijalanjälki on jo pelkästään rahdin kautta valtava. Pahimmillaan ne on myös valmistettu OXO-muovista joka pilkkoutuu mikromuoveiksi entistä tehokkaammin ja luonnon kuormitus vain kasvaa. Tällaiset tuotteet ovat ns viherpesua, siksi on tärkeätä huomata että esim. "biohajoavat" OXO-tuotteet eivät ole ympäristöystävällinen ratkaisu.

 

MIKSI KANNATTAA VALITA EKOLOGISIN VAIHTOEHTO?
NEO-eco kotelot ovat kestäviä ja tehty pitkäaikaiseen käyttöön. Elinkaarensa lopuksi voit toimittaa vanhat NEO-eco kotelot meille niin me kierrätämme ne ja näin sama raaka-aine päätyy taas uusiksi tuotteiksi. Työllistämme monia alan osaajia. Koko tuotantoketjumme on suomalainen: tuotesuunnittelu, design / muottien suunnittelu ja valmistus / kierrätysmuovimateriaalin valmistaminen / puristustyö.

 
Kun asiakkaamme hyödyntää kierrätysmuovisia tuotteitamme on tuotteen elinkaari pidempi. Emme käytä ollenkaan neitseellistä muovia ts. emme luo maailmaan uutta muovia. Tuotteen pienempi hiilijalanjälki tuo asiakkaalle myös brändi- ja imagohyötyjä. Lisäksi raaka-aineella on parempi toimitusvarmuus, koska se ei ole niin vahvasti sidottu öljyn hintaheilahteluihin. Tuotteemme avaa asiakkaillemme mahdollisuuden nostaa yrityksessään kierrätysastetta ja kierrätykseen liittyvien lain velvoitteiden täyttymistä. Kyseessä on yhteinen arvovalintamme.

Tuotteen väri Valitse määrä