‹ Takaisin tuotteisiin

Kuvallinen työmaakortti yrityksen nimellä

Tuotenumero: 6004

Yksinkertainen, edullinen ja selkeä työmaakortti yrityksen nimellä. ID-kortin ulkoasu on suunniteltu selkeäksi, niin että visualinen tunnistaminen olisi mahdollisimman helppoa ja nopeata. Siksi tiedot on jaettu "osastoihin": yrityksen tiedot ja henkilön tiedot.

Lain mukaan tuotettu tunnistekortti sisältää seuraavat tiedot:

  • Yrityksen virallinen nimi (palkanmaksajan yritys)
  • Yrityksen Y-tunnus (vapaaehtoinen)
  • Henkilön nimi ja kuva
  • Henkilön veronumero (12 merkkiä)
  • Titteli; "Työntekijä" tai "Itsenäinen työnsuorittaja" (eli liikkeen- tai ammatinharjoittaja)

Kortin ulkoasu

Jos haluat kortit mahdollisimman nopeasti, kannattaa valita ulkoasu oheisista valmismalleista.  Valmismallit ovat edullisia ja niiden tuottaminen on nopeampaa. Tällöin kortin ulkoasua ei räätälöidä.

Kortin suunta

Tunnistekortti voi olla joko vaaka tai pystysuuntainen. Suosittelemme vaakasuuntaista, koska tiedot mahtuvat siihen paremmin ja useissa työhaalareissa on tasku vaaka-tunnistekorttia varten.

Korttipidikkeet - tunnisteen tulee olla näkyvillä. Ei riitä, että se löytyy povitaskusta.

Suosittelemme työmaakortin oheistarvikepakettia joka sisältää valmiiksi koottuna: huomiovärillä varustetun NEO-kotelon, turvanauhan RSC-353, PROclipin ja Nipsun.

Korttia voi käyttää joko työasusteessa olevassa läpinäkyvässä taskussa, erillisessä  hihakotelossa tai korttipidikkeessä.

Meiltä löydät helposti alan kärkivalikoiman ID-korttien oheistarvikkeita kuten: korttipidikkeet, nipsut, kaulanauhat ja jojokotelot. Valmistamme Suomessa itse mm. korttikoteloita, joten suosit samalla Suomalaista laatua!

Valitse kortin suunta
Missä muodossa toimitat kuvat? Lisävalinnat
Valitse määrä