‹ Takaisin tuotteisiin

VIP, Asiakas ja jäsenkortit

Tuotenumero: 6008

Valmistamme jäsenkortteja, VIP-kortteja ja asiakaskortteja joka lähtöön. Olipa tarpeesi iso tai pieni, meiltä saat kortit edullisesti ja laadukkaasti. Minimierä on 100 kpl. Käytämme erilaisia valmistustekniikkoista digipainosta offsetpainoon joten ratkaisu tarpeeseesi löytyy aina.

Pahviset ja paperiset kortit ovat historiaa jo heikon kestävyytensäkin ansiosta, kestävä muovikortti on helppo säilyttää lompakossa. Jäsenkortti edustaa seuraa, liittoa tai organisaatiota visuaalisesti sekä osoittaa kortinhaltijan voimassaolevan jäsenyyden.

Asiakkaat jotka tarvitsevat suuria määriä esim kuvallisia ID-kortteja, painattavat korttipohjat meillä niin että niissä on valmiina muuttumattomat tiedot kuten grafiikka. Sen jälkeen he voivat personoida kortit (esim. kuvalla ja nimellä) omalla korttiprintterillään tai käyttävät personointipalveluamme-

Hintamme sisältävät kummankin puolen täysväripsainatuksen. Personoinnit tehdään oletusarvoisesti yhdelle puolelle. Jos tarvitset muuttuvia tietoja kortin kummallakin puolella, mainitse siitä jo tarjouspyyntövaiheessa. Painamme kortit "CMYK Euroscale Coated v2" -profiililla.

Korttien mitat ovat 86x54mm ja suosituin paksuus n. 0,73-0,81 mm.

Hinnat edellyttävät ohjeemme mukaan toimitettua painovalmista aineistoa. Tarpeen vaatiessa suunnittelupalvelumme suunnittelee korttinne ulkoasun mielellään.

Tarvittaessa painamme saatekirjeet ja hoidamme postituksen puolestasi! Korttien tietosisältö ja ominaisuudet ovat räätälöitävissä tarpeesi mukaan.

Normaali toimitusaika on n. 3-4 viikkoa.

Jotta saamme sinulle heti korrektin tarjouksen, täytä/valitse ao. listasta tarpeeseesi liittyvät asiat:

Lisävalinnat
Valitse määrä