‹ Takaisin tuotteisiin

Kuvallinen Basic ID-kortti yrityksen nimellä2

Tuotenumero: 6001

Yksinkertainen, edullinen ja selkeä henkilökortti yrityksesi nimellä. BasicID-kortin ulkoasu on suunniteltu selkeäksi, niin että visuaalinen tunnistaminen olisi mahdollisimman helppoa ja nopeata. Siksi tiedot on jaettu "osastoihin": yrityksen tiedot ja henkilön tiedot. Korttipohjan väri on valkoinen.

BasicID-tuotteisiin emme suosittele laajoja värialueita tai kuvia, koska DTC-tuotantotekniikka ei ole niiden tuottamiseen parhaiten soveltuva tapa.

Suosituin tietosisältö henkilökortille:

  • Yrityksen virallinen nimi
  • Yrityksen Y-tunnus
  • Henkilön nimi ja kuva
  • Toimenkuva

Tietosisältöä voidaan muokata mieleiseksesi. Tarjouspyyntöa varten voit valita toivomiasi kenttiä allaolevasta listasta.

Kortin suunta

Tunnistekortti voi olla joko vaaka tai pystysuuntainen. Toimistokäytössä suosituin on pystykortti.

Koko ja materiaali

Kortin koko on luottokorttistandardin mukainen 86x54mm, paksuus n. 0.76mm. Materiaali on valkoinen PVC-muovi.

Korttipidikkeet - tunnisteen tulee olla näkyvillä. Ei riitä, että se löytyy povitaskusta.

Suosituin tapa on pitää korttia korttikotelossa. Kortti pysyy ehjänä pitkään ja saat vastinetta rahallesi. Ohessa muutama suositus:

  • NEO-kotelo: Suomessa valmistettu ja suunniteltu, edullinen ja laadukas korttikotelo.
  • Turvanauha RSC-353: musta, pyöreä (2,5mm), turvakatkolla varustettu kangasnauha on miellyttävä ja turvallinen kaulassa.
  • PROclip: lisäosa esim nauhan kiinnittämiseksi koteloon, jolloin kotelo pysyy suorassa paremmin kuin kiinnitettäessä nauha suoraan kotelossa olevaan kahvaan.
  • Nipsu: alias "Hauenleuka", "Klipsi" on toimistokäyttöön vakiintunut kiinnitystapa; nipsu kiinnittyy suoraan kotelossa olevaan kahvaan ja on helppo kiinnittää esim taskun reunaan.

Olemme ainoa toimija markkinoilla, joka kehittää ja valmistaa mm. ID-korttikoteloita Suomessa. Me uskomme että käyttäjät haluavat ja ansaitsevat laadukkaita tuotteita, edullisesti.

Suosi Suomalaista! Meiltä löydät helposti alan laadukkaimman valikoiman ID-korttien oheistarvikkeita.

Valitse kortin suunta
Missä muodossa toimitat kuvat? Lisävalinnat
Valitse määrä