‹ Takaisin tuotteisiin

Kuvallinen Basic ID-kortti yrityksen logolla

Tuotenumero: 6002

Yksinkertainen, edullinen ja selkeä kulkukortti tai ID-kortti yrityksesi liikemerkillä eli logolla. ID-kortin ulkoasu on suunniteltu selkeäksi, niin että visullinen tunnistaminen olisi mahdollisimman nopeata. Siksi tiedot on jaettu "osastoihin": yrityksen tiedot ja henkilön tiedot. Kun kortista näkyy yrityksesi logo, on se linjassa yrityksesi muun visuaalisen ilmeen kanssa ja nöin korostaa yrityksesi ammattimaista toimintaa. Korttipohjan väri on valkoinen.

BasicID-tuotteisiin emme suosittele laajoja värialueita tai kuvia, koska DTC-tuotantotekniikka ei ole niiden tuottamiseen parhaiten soveltuva tapa.

Suosituin tietosisältö henkilökortille:

  • Yrityksen virallinen liikemerkki eli logo
  • Yrityksen Y-tunnus
  • Henkilön nimi ja kuva
  • Toimenkuva

Tietosisältöä voidaan muokata mieleiseksesi. Tarjouspyyntöa varten voit valita toivomiasi kenttiä allaolevasta listasta.

Kortin suunta

Tunnistekortti voi olla joko vaaka tai pystysuuntainen. Toimistokäytössä suosituin on pystykortti.

Korttipidikkeet - tunnisteen tulee olla näkyvillä. Ei riitä, että se löytyy povitaskusta.

Suosituin tapa on pitää korttia korttikotelossa. Kortti pysyy ehjänä pitkään ja saat vastinetta rahallesi. Ohessa muutama suositus:

  • NEO-kotelo: Suomessa valmistettu ja suunniteltu, edullinen ja laadukas korttikotelo.
  • Turvanauha RSC-353: musta, pyöreä (2,5mm), turvakatkolla varustettu kangasnauha on miellyttävä ja turvallinen kaulassa.
  • PROclip: lisäosa esim nauhan kiinnittämiseksi koteloon, jolloin kotelo pysyy suorassa paremmin kuin kiinnitettäessä nauha suoraan kotelossa olevaan kahvaan.
  • Nipsu: alias "Hauenleuka", "Klipsi" on toimistokäyttöön vakiintunut kiinnitystapa; nipsu kiinnittyy suoraan kotelossa olevaan kahvaan ja on helppo kiinnittää esim taskun reunaan.

Olemme ainoa toimija markkinoilla, joka kehittää ja valmistaa mm. ID-korttikoteloita Suomessa. Me uskomme että käyttäjät haluavat ja ansaitsevat laadukkaita tuotteita, edullisesti.

Suosi Suomalaista! Meiltä löydät helposti alan laadukkaimman valikoiman ID-korttien oheistarvikkeita.

Valitse kortin suunta
Missä muodossa toimitat kuvat? Lisävalinnat
Valitse määrä